Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το Internet είναι εξίσου σημαντικό με το φαγητό, το νερό και τη στέγη για πολλούς νέους!

Η Cisco διεξήγαγε πρόσφατα μια μεγάλη έρευνα σχετικά με τη χρήση του Internet στο νεανικό πληθυσμό 14 χωρών. Τα αποτελέσματα προκαλούν προβληματισμό, καθώς φαίνεται ότι πολλοί νέοι άνθρωποι αδυνατούν να ιεραρχήσουν τις ανθρώπινες ανάγκες με βάση τη λογική.



Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 1441 φοιτητών και 1412 εργαζομένων ηλικίας έως 30 ετών. Οι περισσότεροι νέοι (ποσοστό άνω του 50%) δήλωσαν ότι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς Internet, χαρακτηρίζοντάς το "αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους"!




Τα δύο τρίτα ανέφεραν ότι προτιμούν το Internet από την αγορά ενός αυτοκινήτου, ενώ το 40% είπε ότι το Internet είναι πιο σημαντικό από τις βόλτες με τους φίλους, τις επαφές με το άλλο φύλο και την ακρόαση μουσικής. Το 25% περίπου ανέφερε ότι είναι πιο σημαντικό να βρίσκεται στο Facebook, παρά να πηγαίνει σε πάρτι ή να βγαίνει με φίλους.



Οι πιο "κολλημένοι" νέοι είναι οι Βραζιλιάνοι, με το 65% να λέει ότι το Internet είναι εξίσου σημαντικό με το φαγητό, το νερό και στη στέγη! Ακολουθούν οι Κινέζοι με 64%, ενώ σε Ιταλία και Ισπανία το ποσοστό "πέφτει" στο 50%.



Αν μη τι άλλο, οι απόψεις αυτές είναι εξοργιστικές για όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους που έχουν το στοιχειώδη εγκέφαλο για να διακρίνουν ποιες ανάγκες είναι απαραίτητες για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους...

Πηγή: TG Daily "e-pcmag.gr"


Δείτε ακόμα: 4 Συμβουλές ασφάλειας για το Facebook
1.)Ασφαλής ΠεριήγησηΜια καλή τακτική είναι να κρατάτε τον browser σας πάντα ενημερωμένο, και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό browser για τη χρήση του Facebook.

Για όσους χρήστες χρησιμοποιούν ακόμα τα Windows xp επιβάλετε πλέον ο Internet Explorer να έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του IE8 μπορείτε να τη βρείτε εδώ.



Αλλά και για όσου χρήστες χρησιμοποιούν Windows 7 επιβάλετε πλέον ο Internet Explorer να έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του IE9 μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


2.)Ασφάλεια Υπολογιστών Χρησιμοποιήστε κάποιο antivirus και firewall για καλύτερη ασφάλεια



3.)Δυνατοί ΚωδικοίΝα δημιουργείτε δυνατούς κωδικούς που θα περιλαμβάνουν κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και άλλους χαρακτήρες. Αλλάζετε τακτικά τον κωδικό σας.

4.)Ρυθμίσεις ασφάλειας λογαριασμού
Ολοκληρώστε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ασφάλειας στο προφίλ σας για την απόκρυψη πληροφοριών από όλους τους χρήστες που δεν είναι φίλοι σας, για να αποφύγετε πιθανότητα κάποιος να παρακολουθεί κακόβουλα τις δραστηριότητές σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;