Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Seo - Web designΣε αυτή τη σελίδα θα σας αναλύσω και θα σας ενημερώσω για όλα γύρο από το Seo Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (search engine optimization). Υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι που αναφέρονται στο SEO και ακόμα περισσότεροι που περιαυτολογούν και ονομάζονται ειδικοί στο search engine optimization, το μυστικό όμως είναι ένα και ισχύει για όλες τις μηχανές αναζήτησης.


Πολύ και σωστή δουλειά πάνω στα άρθρα της Ιστοσελίδας μας ή σε διάφορα blogs και forums που αναφέρονται στο αντικείμενό μας. Υπάρχουν περίπου στα 10 βήματα που πρέπει να ακολουθείστε, αυτά θα αναλύσουμε παρακάτω στις επόμενε μέρες. Όλα αυτά που θα αναλύσουμε είναι προσωπικές δουλεμένες προτάσεις και γνωρίζω ότι θα κάνουν μόνο καλό στο site του καθενός που θα τα ακολουθήσει.

Δεν μετονομάζονται σε Seo expert αλλά μεταφέρω την εμπειρία μου στο αντικείμενο. Ποτέ δεν μπορεί κάποιος να σας εγγυηθεί ότι θα βγείτε πρώτη στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google. Είναι κανόνας, ποτέ δεν ξέρεις τον πραγματικό ανταγωνισμό για τις λέξεις που θέλεις να πετύχεις στη Seo καμπάνια για την σελίδα σου.
Μαζί με εσάς μπορεί να δουλεύουν για τις ίδιες λέξεις κλειδιά παράλληλα και άλλες Seo καμπάνιες από ανταγωνιστές σας.

Βήμα πρώτο ακούμε τους ειδικούς. Ο μόνος πηστοποιημένος ειδικός είναι και ο δημιουργός του SEO. Τι λέει λοιπόν το Google για το search engine optimization?


Στο παραπάνω σύνδεσμο θα βρείτε όλα τα χρήσιμα πρώτα βήματα για να ξεκινήσετε. Ο Ελληνικός οδηγός είναι από το 2008 αλλά είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός για ξεκίνημα. Πολλά από τα βήματα που αναφέρονται στον παραπάνω οδηγό θα τα αναλύσουμε και μπορώ να σας λύσω όποια απορία έχετε για το δικό σας site, αλλά πιστέψτε με τα περισσότερα μπορείτε να τα υλοποιήσετε και μόνη σας.

Ο Αγγλικός οδηγός είναι η αναθεωρημένη έκδοση του SEO Starter Guide. Υπάρχει  καλύτερη οργάνωση της πληροφορίας στο έγγραφο, αλλά και προσθήκη αναφορών για κινητές συσκευές και τα κοινωνικά δίκτυα.

Σκοπός του οδηγού είναι να βοηθήσει τις ιστοσελίδες να γίνουν πιο φιλικές προς τα λεγόμενα Googlebots, κάτι που θα έχει ως επακόλουθο την υψηλότερη προβολή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αν διαβάσατε τον παραπάνω οδηγό έχετε μάθει πως ενεργούμε στο λεγόμενο On page SEO.

Σήμερα, θα επισημάνω τα τρία πιο σημαντικά βήματα για την On page SEO τεχνική.

 • Δημιουργήστε μοναδικό και ακριβείς τίτλο για όλες τις σελίδες σας
 • Επωφεληθείτε από την "περιγραφή" μετα-ετικέτας
 • Βελτίωση της δομής των διευθύνσεων URL σας10 σχόλια:

 1. poli kalo gia arxh to ypoloipo?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. file mporis na mou peis ean yparxoyn vimata gia kapoies meres stathera oste na einai poio eykkolo na to parakoloy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθείστε για να έχετε επιτυχία. Σύντομα θα ανεβάσω ένα pdf με μηδενική χρέωση για συγκεκριμένα βήματα απλά και ξεκάθαρα όπως ακριβώς αρέσει στη Google.

   Διαγραφή
 3. Το περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το pdf. Ωστόσο όπως ξέρουμε το "ακριβώς" είναι λίγο απόλυτο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ διαχειριστή ήσουν πολύ κατατοπιστικός για άλλη μια φορά και εμπιστεύομαι τις γνώσεις σου. Είσαι ένας απίθανος μαρκετίστας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πραγματικά σήμερα μόνο το on page seo έχει αξία για την Google

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ δεν το πίστη. Google, όπως Στη σελίδα SEO, αλλά εκτός σελίδα επίσης σημαντικό για την κατάταξη. αν κάνετε κάποια SMM, τότε θα είναι πολύ καλό για την περιοχή σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κατασκευή Ιστοσελίδων - Μαθήματα Web Design , Προώθηση ιστοσελίδων - Σχεδιασμός ιστοσελίδων από την CreationWeb, ολοκληρωμένες λύσεις web design

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γεια σας khalid abdullah Μαθήματα Web Design είναι πολύ χρήσιμο για αρχάριους web developer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ιδιαίτερα Μαθήματα Joomla! σε επαγγελματίες και φοιτητές. Δέν απαιτούνται Γνώσεις Προγραμματισμού

  ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ