Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Σταμάτησε η υποστήριξη των Windows 7 από την Microsoft!


Μετά τα windows xp η Microsoft σταμάτησε από τις 13 Ιανουαρίου 2015 τις ενημερώσεις και των Windows 7. Παράλληλα δεν διατίθεται το λειτουργικό και στους κατασκευαστές από τις 31 Οκτωβρίου.



Οπότε όλοι οι νέοι υπολογιστές διατίθονται με Windows 8 και πάνω.

Τώρα για να μην δημιουργείτε  πανικός όπως με τα Windows xp σας ενημερώνω ότι τα Windows 7 δεν θα πάψουν να λειτουργούν απλά δεν θα γράφεται πάνω τους νέος κώδικας ώστε να έχουν πλέον δυνατότητες.

Το ζήτημα που όλους μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια που θα παρέχουν τα Windows 7!

Η Microsoft θα συνεχίσει να λύνει ζητήματα ασφαλείας για τα Windows 7 μέσα από ενημερώσεις του Service Pack 1 μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2020

Οπότε μέχρι τότε η εταιρεία θέλει όλοι οι χρήστες να μεταφερθούν σε όποιο νεότερο λειτουργικό. 

Στατιστικά Μέχρι και τον Δεκέμβριο 2014, τα Windows 7 λειτουργούν στο 56,26% των υπολογιστών, τα Windows XP λειτουργούν  στο 18,26% και τα Windows 8 ή 8.1 λειτουργούν  στο 13,52%.

Θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά ότι όποια Windows και να χρησιμοποιείτε έχετε την ανάγκη κάποιου προγράμματος προστασίας από κακόβουλα λογισμικά και μάλιστα πάντα ενημερωμένο.

1 σχόλιο:

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ