Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν μαθήματα wordpress.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ WORDPRESS 
Είναι δυο διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων Wordpress που δημιουργήθηκαν ώστε να μπορέσετε να κατασκευάσετε και να συντηρήσετε μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα μόνη σας.

Θα μπορείτε να γνωρίσετε ολοκληρωμένα το Wordpress από την αρχή, με μια εγκατάσταση ως και την προώθηση της ιστοσελίδας που θα κατασκευάσετε.

Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και αποτελούνται από αναλυτικές εικόνες και βίντεο, με στόχο να μπορεί να καταλάβει τα πάντα ακόμα και ένας αρχάριος. Διατίθονται  όσα εργαλεία χρειάζεστε εντελώς δωρεάν, όπως και μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν και το  40 % σε hosting και αγορά θεμάτων - template για Wordpress.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα δημιουργίας των μαθημάτων εντελώς δωρεάν για όποια απορία αλλά και για online βοήθεια πάνω στο Wordpress.

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ