Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Και πάλι στο Facebook ..........................


Σίγουρα όλοι έχετε ενημερωθεί τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με το άσεμνο υλικό στο Facebook.

Την εβδομάδας
 που διανύσαμε άρχισαν να εμφανίζονται σε πολλά News Feeds φωτογραφίες με ιδιαίτερα άσεμνο περιεχόμενο, αλλά και με στιγμιότυπα από κακοποιημένους ανθρώπους και ζώα.

Το υλικό αυτό μεταδίδεται με τη μέθοδο του "linkspam virus": οι χρήστες κλικάρουν ένα link που φαινομενικά οδηγεί σε μια
"καθαρή είδηση", όμως το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζονται ανεπιθύμητες φωτογραφίες.Πολλοί  από εσάς θα θυμούνται  το ύποπτο post που καλούσε τους χρήστες να "επιβεβαιώσουν" το λογαριασμό τους κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο, προκειμένου να απαλλαγούν από τα μηνύματα spam. Οι απρόσεκτοι που έκαναν κλικ σε αυτό το εξόφθαλμα ψευδές μήνυμα δημιουργούσαν άθελά τους spam και μετέφεραν κακόβουλο κώδικα.

Τότε κανένας στην Ελλάδα δεν έδωσε σημασία πολύ από τους χρήστες όμως βρέθηκαν εκτεθειμένοι.


Τα πράγματα είναι απλά και
υπάρχουν πολλοί τρόποι  που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την ασφάλειά σου στο Διαδίκτυο
Παράδειγμα γενικό για περιήγηση στο διαδίκτυο: Περιορίστε τη χρήση των cookies και των εφαρμογών στους ιστοχώρους, των οποίων τις υπηρεσίες χρειάζεστε.
Ρυθμίστε το φυλλομετρητή σας να διαγράφει τα cookies τακτικά. Μην υποθέτετε ότι ένας ιστοχώρος είναι ό,τι υπόσχεται, εκτός κι αν έχετε πληκτρολογήσει οι ίδιοι τη δικτυακή διεύθυνση.
Παράδειγμα για Facebook : Εδώ και αρκετό καιρό, το Facebook πρόσθεσε μια νέα λειτουργία στη σελίδα του δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν ένα κανάλι ασφαλούς επικοινωνίας (https).

Δείτε πως μπορείτε να το ενεργοποιήσετε:

1. Απλά επιλέξτε  
Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account settings).


2. Μετά Ασφάλεια (Security), βρείτε την κατηγορία Ασφαλής περιήγηση (Secure browsing) και πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία (Edit). 
3. Επιλέξτε  Όποτε μπορείτε, περιηγηθείτε στο Facebook από ασφαλή σύνδεση (https) (Browse Facebook on a secure connection (https) when possible).


 
4. Πατήστε Αποθήκευση αλλαγών (Save changes) .

                                                       Είναι τόσο απλό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;

Follow by Email