Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τιμές των σκληρών δίσκων………….


Σκληρός δίσκος
 Το νερό νίκησε για άλλη μια φορά, η εκδίκηση της φύσης μεταβάλει και τις τιμές των μέσων αποθήκευσης.  Οι πλημμύρες που πλήττουν την Ταϊλάνδη, είναι σίγουρα οι χειρότερες των τελευταίων ετών και έχουν φέρει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα νερά φτάνουν ακόμη και τα δυο μέτρα σε κάποιες περιοχές.


Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, πολλές από τις εγκαταστάσεις κατασκευής αποθηκευτικών μέσων βρίσκονται εκεί (Western Digital, Toshiba, Hitachi, Seagate).


Οι πλημμύρες έχουν προκαλέσει διακοπή στις μονάδες παραγωγής των παραπάνω εργοστασίων με αποτέλεσμα να υπάρχει εμφανή έλλειψη σκληρών δίσκων στην παγκόσμια αγορά, με αποτέλεσμα την μεγάλη αύξηση των τιμών. 


Στην Ελλάδα βέβαια για άλλη μια φορά η κερδοσκόποι ήταν έτυμοι να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Οι τιμές ανέβηκαν αμέσως μετά την είδηση για τις πλημμύρες.  


Όσοι περίμεναν τα Χριστούγεννα να αναβαθμίσουν των υπολογιστή τους όπως συνηθίζετε (τα Χριστούγεννα υπάρχουν πάντα οι μεγαλύτερες οικονομικές προσφορές στη πληροφορική) μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;