Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Facebook, Google, Yahoo, Microsoft παρακολουθούν τους χρήστες κρυφά

O ιδρυτής του Facebook σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι οι μεγάλες εταιρίες παρακολουθούν τους χρήστες κρυφά.


Θυμάστε το άρθρο "Τo Facebook παρακολουθεί τους χρήστες του ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι!" δηλαδή μετά το log out από το λογαριασμό μας στον γίγαντα του Διαδικτύου όλες οι κινήσεις μας καταγράφονται.

Μετά από λίγο περάσαμε στο ότι το Faceboοκ κατηγορήθηκε γιατί παρακολουθεί τους χρήστες του ακόμα κι αν διαγραφεί ο λογαριασμός τους.

Τώρα τι άλλο περιμένουμε;


Ο Mark Zuckerberg δηλώνει ότι  η Yahoo, η Microsoft και η Google συλλέγουν κρυφά δεδομένα από τους χρήστες και οτι οι ενέργειες του Facebook χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη διαφάνεια.         (άσχετα εάν δεν το γνωρίζουν οι χρήστες)

Ο μικρός Zuckerberg δηλώνει ότι οι εταιρείες αυτές συλλέγουν στοιχεία κρυφά που αφορούν όλες τις ενέργειες που κάνουν κατά την περιηγησή τους στο διαδίκτυο οι χρήστες. Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε η Google επιτρέπει στους χρήστες της να δουν τις πληροφορίες τις οποίες αποθηκεύει μέσα σε ιδική ιστοσελίδα που είμαι σίγουρος ότι πολύ λίγοι από εσάς γνωρίζουν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εταιρία του "Facebook" λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές νέες λειτουργίες ασφαλείας (τι θέλει ο χρήστης να φαίνεται και τι όχι) και ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της αναγνωρίζοντας τα παραπάνω προσπαθεί να δημιουργήσει μία μικρή εκδοχή του (Google+).

Δηλαδή:    Όλες οι μεγάλες εταιρίες παρακολουθούν τους χρήστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;

Follow by Email