Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Καλώς ορίσατε στο blog της πληροφορικής

Για βοήθεια στην πληροφορική
Ο στόχος του site αυτού είναι να μπορούν οι χρήστες να λαμβάνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και δωρεάν απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα ή στις απορίες τους, πάνω στην τεχνολογία των υπολογιστών και σε ό,τι υπάρχει γύρω από αυτούς.
Κάθε δέκα (10) ημέρες θα γίνεται μια ψηφοφορία και θα επιλέγετε εσείς σε ποιο από τα θέματα θα θέλατε να ενημερωθείτε. Η ψηφοφορία θα είναι ανώνυμη και θα έχετε δικαίωμα να κάνετε παρατηρήσεις ή και διορθώσεις (η πληροφορική είναι τεράστιο αντικείμενο) πάνω στα θέματα που θα επιλέγουμε να αναλύσουμε.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για περισσότερα από τα θέματα που θα αναπτύσσουμε μπορείτε να το ζητάτε μέσα από την αποστολή ενός απλού email.
Καλό είναι να επισκέπτεστε τη σελίδα τακτικά διότι θα σας παρουσιάζουμε και κάποια έξυπνα τρικ για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη σε σχέση πάντα με τους υπολογιστές (παράδειγμα, γνωρίζατε ότι ο Mozilla firefox υποστηρίζει και μπορεί να διορθώνει τα ορθογραφικά μας λάθη ή ότι μπορείτε να έχετε παντού τα ίδια bookmarks «Τα αγαπημένα μου»).

Μεγαλύτερη ασφάλεια με ΙΕ8. Κατεβάστε τον Internet Explorer 8 τώρα! microsoft
αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο Γρήγορο Web κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιάζονται και με εικόνες από print screen αλλά θα προσπαθήσω να δημιουργώ και κάποιο αντίστοιχο YouTube βίντεο για αυτές.
Όλα αυτά θα διατίθενται δωρεάν διότι αυτός είναι ο αρχικός στόχος του site “takissaid”.



1 σχόλιο:

  1. Σπούδασε τεχνικός δικτύων με πιστοποίηση cisco στα νότια προάστια ΙΤ Εssentials, CCNA Exploration Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 33 , τηλέφωνο 210-9604783
    www.carierra.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;