Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Internet explorer της Microsoft θα ενημερώνετε αυτόματα...


Internet explorer update
Ο Ryan Gavin, ο γενικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Internet Explorer και του μάρκετινγκ, δήλωσε ότι από τον Ιανουάριο σε Αυστραλία και Βραζιλία και πολύ σύντομα και στον υπόλοιπο κόσμο οι ενημερώσεις του Internet Explorer θα γίνονται αυτόματα.


Όλοι έχετε δει κάποιο μπαλονάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας να σας ενημερώνει ότι υπάρχουν αυτόματες ενημερώσεις των Windows.

Εάν όχι όλοι, οι περισσότεροι το αγνοείτε. Πολύ κακός, όλες οι ενημερώσεις των Windows είναι χρήσιμες τουλάχιστον από θέμα ασφάλειας, πάντα πρέπει να τις ακολουθούμε αυστηρός.

Επειδή στατιστικός η Microsoft αυτό το γνωρίζει πολύ καλά αποφάσισε (και πολύ καλά έκανε, επιτέλους)
 ότι οι αναβαθμίσειςτου Internet Explorer θα γίνονται αυτόματα χωρίς να το παίρνουμε είδηση.

Αιτία είναι ότι, είναι ένας από τους browsers που δέχονται την μεγαλύτερη επίθεση από κακόβουλα λογισμικά, και δεύτερον το internet έχει εξελιχτεί τόσο πολύ  που αλλάζουν οι γλώσσες προγραμματισμού και δεν υπάρχει συμβατότητα όταν προσπαθούμε να δούμε μια νέα ιστοσελίδα από ένα μη αναβαθμισμένο browser.

theinquirer.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;