Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή στο mail από το ΙΚΑΑν λάβετε το παρακάτω mail προσοχή είναι Κακόβουλο.
Καλό θα ήταν να το μεταφέρεται σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Ίσως μια από τις ποιο καλοστημένες ηλεκτρονικές παγίδες των τελευταίων μηνών. Αρκετοί χρήστες έχουν πέσει στη καλοστημένη παγίδα και έχουν περάσει στοιχεία από την πιστωτική τους κάρτα.

Ο Χρυσός κανόνας όταν διαθέτουμε κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για online συναλλαγές είναι μόνο ένας. Ποτέ δεν καταχωρούμε στοιχεία σε άγνωστα mails ακόμα και αν μας είναι γνωστή η επωνυμία ή η φίρμα που έχει κάνει την αποστολή.

Το mail σε ολοκληρωμένη μορφή:

From: ika.gr
Sent: Monday, March 05, 2012 9:00 AM       "Η ημερομηνία μπορεί να είναι και σημερινή"
To: το mail σας                                                "Έδω αναγράφετε το mail σας"
Subject: Please submit the tax refund request.


                                                              Αγαπητοί Φορολογούμενου,


Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 €.

Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου να το επεξεργαστεί. Η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, την υποβολή μη έγκυρα αρχεία ή την εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση επιστροφή φόρου σας, κάντε κλικ εδώ _______________________________________________________________________________

Ο δικτυακός τόπος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) και έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%

Καλό θα ήταν να το μεταφέρεται σε όσους περισσότερους μπορείτε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ