Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η υποστήριξη των Windows XP τελειώνει το 2014..Windows xp Microsoft
Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα εταιρικά δίκτυα διαθέτουν υπολογιστές με Windows XP. Η Microsoft έχει απευθύνει επανειλημμένως έκκληση για αναβάθμιση στα Windows 7, όμως οι περισσότερες εταιρείες κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά με τα XP.


Η πλέον πρόσφατη καμπάνια της Microsoft αποθεώνει τα Windows XP, επιχειρώντας παράλληλα να αποδείξει ότι τα 7 είναι ακόμα καλύτερα. Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο του Rich Reynolds της Microsoft: "Τα Windows XPέφεραν ένα interface που βοήθησε πολλούς ανθρώπους να βρίσκουν εύκολα αυτό που θέλουν. Μια πολύ σημαντική πρόοδος ήταν ο 'εκδημοκρατισμός' της ψηφιακής φωτογραφίας. Με τα XP μπορούσε ο καθένας να περάσει φωτογραφίες από την ψηφιακή του μηχανή, να τις διαχειριστεί και να τις εκτυπώσει. Το wireless και το plug and play έγιναν επίσης standards. Ήταν ένα υπέροχο λειτουργικό για την εποχή του".

Η δημοσίευση συνεχίζει με τα προτερήματα των Windows 7: "Είχα πριν από λίγο καιρό ένα επείγον project και χρησιμοποίησα το in-flight Wi-Fi όσο ήμουν στο αεροπλάνο. Κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση με ασφάλεια σε ένα φάκελο του εταιρικού δικτύου. Όχι μόνο εργάστηκα πάνω στο αρχείο που ήθελα, αλλά συνεργάστηκα κιόλας με έναν συνάδελφο που εκείνη την ώρα ταξίδευε στην Ινδία, όλα αυτά χάρη στο DirectAccess των Windows 7 Enterprise και το Lync. Δε θα μπορούσα με τίποτα να τα κάνω αυτά 10 χρόνια πριν", καταλήγει ο Reynolds.

Η υποστήριξη των Windows XP τελειώνει το 2014, κάτι που σημαίνει ότι πολλές εταιρείες θα επιλέξουν να αγνοήσουν τα Windows 7 για να περάσουν κατ' ευθείαν στα Windows 8. Φαίνεται ότι όσες καμπάνιες κι αν κάνει η Microsoft, πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτή η τάση. Εξάλλου, μας χωρίζει μόλις ένας χρόνος (κατά προσέγγιση) από την κυκλοφορία των Windows 8.
Πηγή: neowin

Για όσους χρήστες χρησιμοποιούν ακόμα τα Windows xp επιβάλετε πλέον ο Internet Explorer να έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του IE8 μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Αλλά και για όσου χρήστες χρησιμοποιούν Windows 7 επιβάλετε πλέον ο Internet Explorer να έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του IE9 μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Και στα Win xp αλλά και στα Win 7 μέσα από τον Internet Explorer μπορείτε να κάνετε άφοβα το Windows update.

Στο μενού Tools (εργαλεία) επιλέγουμε το Windows update είναι απλό και   υποχρεωτικό.

Για Windows XP GR  το Service Pack 3 θα το βρείτε στο παρακάτω link

http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=24

Δείτε ακόμα: Κάντε τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά εαν μας έλεγες κάτι χρήσιμο για το win 7 σε εμάς που είμαστε νέοι χρήστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ