Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο ΟΑΣΑ και η GOOGLE για τους νέους του σήμερα.

Untitled Document


Google Transit και τα μέσα αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΑ
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε για την υπηρεσία που προσφέρεται στο Google  «χάρτες» Σχεδιάστε τη διαδρομή σας. Τι κάνουμε εκεί, είναι απλό, δίνουμε την αφετηρία μας και τον προορισμός μας και σχεδιάζεται ένας ψηφιακός χάρτης με αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα φτάσουμε, σε πόσα μέτρα στρίβοντας αριστερά ή δεξιά, από ποιους δρόμους περνάμε. Τώρα, όλες οι πληροφορίες αναφερόνταν στη μεταφορά μας οδικώς, με αυτοκίνητο.

Η Google ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της ελληνικής πλατφόρμας των χαρτών της με πληροφορίες «Transit», για μετακίνηση στην πόλη με αστικές συγκοινωνίες. Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, παρέχει πηροφορίες για τις διαδρομές λεωφορείων, μετρό, ηλεκτρικού, τρόλεϊ, τραμ και προαστιακού
ενσωματωμένες στους χάρτες της Google, εντελώς δωρεάν για το επιβατικό κοινό

Μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες για τη μετακίνησή σας εντός του λεκανοπεδίου Αθηνών, χρησιμοποιώντας τα μέσα αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΑ, μέσα από το http://maps.google.gr/ χρησιμοποιώντας το internet ή το κινητό σας.
 
Η χρήση είναι πολύ απλή, επισκεφτείτε το maps.google.gr, κάντε κλικ στo «λήψη οδηγιών» και επιλέξτε τη μετακίνηση «με δημόσια συγκοινωνία» (το νέο εικονίδιο με το λεωφορείο για όσους γνωρίζουν το link από πριν), πληκτρολογήστε την αφετηρία σας τον προορισμό σας και την ώρα που σας ενδιαφέρει. Θα δείτε δεξιά στο χάρτη κατά ένα μαγικό τρόπο (δυνατότητες της πληροφορικής) να απεικονίζεται η διαδρομή σας, και να αναφέροται τα μέσα που χρειάζεστε.
Στο αριστερό μέρος της οθόνη σας βλέπετε περισσότερες πληροφορίες και όλα αυτά έχετε τη δυνατότητα να τα εκτυπώσετε.



Δείτε το βίντεο για γρήγορη παρουσίαση:
 

Είπε ο κ. Δημητρίου:
«Η βελτίωση των υπηρεσιών του ΟΑΣΑ αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες αποτελεί προτεραιότητα για μας, ώστε να μπορούν όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης να έχουν πρόσβαση σε έγκυρη και εξατομικευμένη συγκοινωνιακή πληροφόρηση, προκειμένου να χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες», είπε ο κ. Δημητρίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ και συμπλήρωσε: «Η υπηρεσία αυτή διαθέσιμη τόσο από το διαδίκτυο όσο και από κινητά, εκτιμούμε ότι θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής για την εξυπηρέτηση ομάδων επιβατικού κοινού με ειδικό βάρος για τον ΟΑΣΑ, όπως είναι οι νέοι σήμερα». 

Ευχόμαστε ολόψυχα να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην βελτίωση των υπηρεσιών του ΟΑΣΑ μετά την απώλεια τόσων μάχιμων υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ